صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اولین اظهارات «مصطفی ادیب» در سمت نخست وزیری

مصطفی ادیب پس از انتخاب شدن به عنوان مامور تشکیل دولت لبنان بر لزوم آغاز اصلاحات و تشکیل کابینه در سریع‌ترین زمان ممکن تاکید کرد.
کد خبر: ۹۹۹۸۲۸
| |
13917 بازدید
اولین اظهارات «مصطفی ادیب» در سمت نخست وزیری
به گزارش تابناک به نقل از تسنیم به نقل از شبکه المنار «مصطفی ادیب» که امروز با اکثریت آراء به عنوان مامور تشکیل کابینه جدید لبنان انتخاب شد در سخنانی تاکید کرد که در سایه شرایط دشواری که کشور دارد٬ اکنون وقت عمل است.

ادیب اظهار داشت که این زمان٬ وقت حرف و وعده و وعید نیست و برای انتخاب تیمی همسو متشکل از متخصصان برای تشکیل دولت تلاش خواهیم کرد.

وی ادامه داد که همه تلاش خود را برای تشکیل دولت در سریع‌ترین زمان ممکن به کار می‌بندیم و اصلاحات را برای توافق با صندوق بین‌المللی پول آغاز خواهیم کرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟