صفحه خبر لوگوبالا تابناک

جزئیات بازداشت ۵ کارمند شهرداری بوشهر

دادستان عمومی و انقلاب بوشهر از بازداشت ۵ کارمند شهرداری بوشهر خبر داد و گفت: در حاضر متهمان در بازداشت به سر می‌برند و پرونده قضایی برای آن‌ها تشکیل شده است.
کد خبر: ۹۹۷۴۳۵
| |
10386 بازدید
|
۱

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، علی حسن‌پور در گفتگو با خبرنگاران در بوشهر با تاکید بر مقابله همه جانبه با فساد در همه عرصه‌ها از بازداشت ۵ کارمند شهرداری بوشهر به اتهام اختلاس و ارتشاء خبر داد و اظهار داشت: در تداوم رسیدگی به پرونده سوء استفاده مالی در شهرداری بوشهر ۵ نفر دیگر از کارکنان شهرداری بوشهر و افراد مرتبط به اتهام اختلاس و ارتشاء دستگیر شدند.

وی، تخلفات مالی و اختلاس را از جمله اتهامات دستگیرشدگان دانست و بیان کرد: متهمان با تفهیم اتهام و همچنین پس از صدور قرار تأمین کیفری در راستای تحقیقات بیشتر در اختیار اداره کل اطلاعات استان قرار گرفته‌اند.

دادستان عمومی و انقلاب بوشهر با بیان اینکه "پرونده این افراد در شعبه هفتم بازپرسی این دادسرا در جریان رسیدگی قرار دارد" افزود: در حاضر متهمان در بازداشت به سر می‌برند و پرونده قضایی برای آن‌ها تشکیل شده است.

به گفته دادستان بوشهر ۸ کارمند شهرداری بوشهر در دی ماه سال گذشته به اتهام تخلفات مالی و اختلاس دستگیر شدند.

حسن‌پور بیان کرد: در مجموع تاکنون ۱۳ تن از کارکنان شهرداری بوشهر به اتهام تخلفات مالی، اختلاس و ارتشاء دستگیر شده‌اند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
United States of America
|
۱۸:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۸
لطفادستگاه قضایی به تخلفات کارکنان متخلف شهرداری های سراسر کشور در اسرع وقت رسیدگی نماید و جلوی تضییع حقوق شهروندان را بگیرد
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان