صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پمپئو خبر استعفای برایان هوک را تأیید کرد

وزیر امور خارجه آمریکا خبر رسانه‌های آمریکایی مبنی بر اینکه مسئول گروه ویژه اقدام علیه ایران در این وزارتخانه امروز از سمت خود کناره‌گیری می‌کند را تأیید کرد.
کد خبر: ۹۹۵۱۴۸
| |
9448 بازدید
پمپئو خبر استعفای برایان هوک را تأیید کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا روز پنج‌شنبه در پیامی توئیتری رسماً اخبار منتشر شده درباره استعفای قریب‌الوقوع برایان هوک را تأیید کرد.

پس از آن‌که نیویورک تایمز گزارش داد که برایان هوک تا ساعاتی دیگر استعفای خود را اعلام می‌کند، مایک پامپئو در حساب کاربری رسمی خود در توئیتر نوشت: «با توجه به اینکه برایان هوک نماینده ویژه [دولت آمریکا در امور ایران] در حال انتقال به بخش خصوصی است، من از او به خاطر بیش از سه سال خدمت به وزارت امور خارجه و دولت رئیس‌جمهور ترامپ تشکر می‌کنم. او یک عضو ارزشمند در تیم مدیریتی من بوده است.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار