ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

کار خیریه همسر رونالدو برای مبارزه با ویروس کرونا

همسر رونالدو پیش از این ۲۰ هزار ماسک به بیمارستان‌های کشور اسپانیا اهدا کرده بود. تاکنون در این کشور ۳۳۵۶۰۲ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده و ۲۸۴۴۵ نفر هم در اثر این بیماری جان خود را از دست داده اند.
کد خبر: ۹۹۴۲۴۳
| |
7246 بازدید

جورجینیا رودریگز همسر اسپانیایی کریستیانو رونالدو ستاره تیم یوونتوس برای کمک به مقابله با ویروس کرونا و کشف واکسن این بیماری مبلغ ۱۸ هزار پوند به یک گروه پژوهشی در کشور اسپانیا اهدا کرد. اگر ارزش هر پوند را ۳۰ هزار تومان در نظر بگیریم این مبلغ معادل ۵۴۰ میلیون تومان می‌شود.

به گزارش تابناک ورزشی، همسر رونالدو پیش از این ۲۰ هزار ماسک به بیمارستان‌های کشور اسپانیا اهدا کرده بود. تاکنون در این کشور ۳۳۵۶۰۲ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده و ۲۸۴۴۵ نفر هم در اثر این بیماری جان خود را از دست داده اند.

رونالدو هم در راه مبارزه با ویروس کرونا فعالیت‌های زیادی کرده است. او به همراه خورخه مندس (مدیر برنامه اش) مبلغ یک میلیون پوند به بیمارستان‌های کشور پرتغال کمک کرده اند.

وقتی کریس رونالدو ناجی همسرش شد/ عکس - خبرآنلاین

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟