بازدید 22570
۶

گزارش رسانه خارجی از نانوایی‌ها در ایران

خبرگزاری فرانسه در گزارشی به وضعیت نانوایان ایرانی و تولید نان پرداخته است.
کد خبر: ۹۸۷۹۴۶
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۲ 02 July 2020
به گزارش تابناک به نقل از فرارو، این رسانه در گزارشی نوشته است: نان جزء اصلی رژیم های غذایی ایرانیان است و از آن به عنوان برکت سفره نام می برند. نان در ایران هنگام صبحانه، ناهار و شام خورده می شود.در ادامه این گزارش آمده است: به طور انحصاری در نانوایی ها مردان ایرانی کار می کنند. نانوایان قبل از طلوع آفتاب و خیلی زود از خواب بیدار می شوند در حالی که همه هنوز خواب هستند.آنها لباس سفید پوشیده و کلاه سفید بر سر دارند و معمولا متشکل از آذری ها، کردها و لرها هستند.نانوا وقتی کار می کند دائما در حرکت است. بربری، لواش، تافتون و سنگک از انواع نان هایی است که نانواها تولید می کنند. از بین این نان ها نان سنگک محبوب ترین نان در بین ایرانیان است و به عنوان نان ملی ایران دیده می شود. این نان از آرد سبوس دار درست می شود و بر روی آن بذر کنجد و گاهی خشخاش پاشیده می شود.
 
 
 
 
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۶
کو گزارش؟ اینکه فقط چندتا عکس است .
فرارو رسانه فرانسوی است ؟؟
فقط سنگك رو عشقه بهترين نون ايراني .
پاسخ ها
ناشناس
| Qatar |
۱۶:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۲
همشون خوب و خوشمزه هستند الا ان نان باگت كه از شكلش معلومه كه خيلى بيخوده
حيف از نان بولكى نبود ؟
کی گفته سنگگ؟
بیشتر مردم ایران نان تنوری را دوست دارن
شما تو سنگک سبوس پیدا کردی منو خبر کن
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس
آخرین اخبار