صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

تمدید وضعیت اضطراری کرونا در اسپانیا

شرایط هشدار در اسپانیا تا یک ماه دیگر ادامه خواهد یافت. پدرو سانچز، نخست وزیر این کشور در یک سخنرانی تلویزیونی گفت: این درجه بندی تا زمان تثبیت نسبی آمار ابتلا به کرونا تمدید می‌شود.
کد خبر: ۹۷۸۹۲۸
| |
7811 بازدید
تمدید وضعیت اضطراری کرونا در اسپانیا
به گزارش تابناک به نقل از انتخاب، شرایط هشدار در اسپانیا تا یک ماه دیگر ادامه خواهد یافت. پدرو سانچز، نخست وزیر این کشور در یک سخنرانی تلویزیونی گفت: این درجه بندی تا زمان تثبیت نسبی آمار ابتلا به کرونا تمدید می‌شود.

اسپانیایی‌ها اوایل ماه مه پس از هفته‌ها قرنطینه خانگی، اجازه یافتند برای ورزش کردن یا هواخوردن، به خیابان بیایند. تا قبل از آن، مردم صرفا برای خرید یا امور پزشکی ضروری یا رفتن به سرکار مجاز بودند خانه‌ها را ترک کنند.

سانچز ابراز امیدواری کرده که این آخرین مرتبه "شرایط هشدار" در کشورش باشد و اوضاع از ماه ژوییه به تدریج به حالت عادی برگردد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار