صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

لبنان سفیر آلمان را احضار کرد

وزیر خارجه لبنان به دنبال اقدام آلمان در ممنوع الفعالیت کردن و "تروریستی" خواندن حزب‌الله، سفیر برلین در بیروت را احضار کرد.
کد خبر: ۹۷۶۴۶۰
| |
7740 بازدید

لبنان سفیر آلمان را احضار کرد

به گزازش تابناک به نقل از ایسنا، «ناصیف حتی»، وزیر امور خارجه لبنان «جورج برگلن»، سفیر آلمان در بیروت را فراخواند و از وی خواست تا توضیحاتی را درباره اقدام برلین در ممنوع الفعالیت کردن و "تروریستی" خواندن حزب‌الله ارائه دهد.

«ناصیف حتی» در اینباره خاطرنشان کرد: حزب‌الله یکی از تشکیلات و احزاب اصلی در لبنان و نماینده طیف گسترده‌ای از ملت لبنان و جزئی از پارلمان این کشور است.

در مقابل در توضیح دلایل اتخاذ تصمیم مذکور توسط دولت آلمان گفت که این تصمیم مدتها قبل اتخاذ شده بود و اخیرا اجرایی شد.

«جورج برگلن» گفت: دولت آلمان حزب‌الله را "تروریست" معرفی نمی‌کند و تنها آن را در آلمان ممنوع الفعالیت می‌کند.

وزارت کشور آلمان پنج‌شنبه گذشته اعلام کرد که این کشور اقداماتی را علیه افراد مظنون وابسته به حزب‌الله صورت می‌دهد.

این وزارتخانه با "تروریستی" خواندن حزب‌الله، فعالیت‌های آن را در این کشور اروپایی ممنوع اعلام کرد.

 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا