ته چین؛

طرز تهیه کباب حسینی

کد خبر: ۹۷۵۲۲۷
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۰ 30 April 2020
تعداد بازدید : 11733
بازدید 24751
کباب حسینی یکی از کباب‌های خوشمزه‌ای است که سابقه تهیه آن و به وجود آمدنش مربوط به استان اصفهان است. این غذا از گوشت‌های تکه ای تهیه می‌شود و سیخی که معمولا برای تهیه آن مورد استفاده قرار می‌گیرد یک سیخ چوبی کوچک است که در ماهیتابه جا می‌شود. طرز تهیه این کباب را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری