صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دوئل خونین در خیابان

کد خبر: ۹۶۱۲۱۹
| |
5779 بازدید

همزمان با قتل شاگرد خیاطی در جریان درگیری با یک پسر افغانستانی تحقیقات برای رازگشایی از این جنایت آغاز شد.

به‌ گزارش ایران، عصر 2 اسفند مأموران کلانتری 157 مسعودیه، در تماس با بازپرس کشیک قتل پایتخت از قتل مرد جوانی خبر دادند.

با اعلام این خبر تحقیقات به دستور بازپرس شعبه دهم دادسرای امور جنایی تهران آغاز شد و در بررسی‌های اولیه یکی از دوستان مقتول گفت: حوالی عصر مردی افغانستانی با مقتول که پسر 27 ساله‌ای بود تماس گرفت و از او خواست به دیدنش برود. زمانی که سوار بر موتور به محل قرار رسیدیم مقتول با کمربند چند ضربه به‌صورت پسر افغانستانی زد. او هم با قمه حمله کرد و پس از مجروح کردن دوستمان از محل متواری شد.

مقتول که شاگرد خیاطی بود به‌خاطر شدت جراحات تسلیم مرگ شد. بررسی‌های اولیه احتمال دوئل عشقی و جدال بر سر یک دختر جوان را مطرح می‌کند. بازپرس رحیم دشتبان دستور بازداشت متهم افغانستانی را صادر کرد و بررسی‌ها در این خصوص ادامه دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟