صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

واکنش پلیس فتا به ادعای کسب درآمد از گروه‌های تلگرامی

کد خبر: ۹۵۹۰۲۵
| |
3465 بازدید

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ نسبت به فعالیت گروه‌های انتخاباتی در تلگرام که مدعی درآمدسازی برای مخاطبان هستند، واکنش نشان داد.

به گزارش تسنیم، سرهنگ تورج کاظمی درباره فعالیت گروه‌های تلگرامی که با عنوان کمپینهای انتخاباتی و سایر موارد مدعی می‌شوند هر فرد با اضافه کردن مخاطب در این گروه‌ها می‌تواند کسب درآمد داشته باشد و بعضاً پولهای میلیونی دریافت کند، اظهار کرد: تاکنون شهروندان در رابطه با این کانالها در پلیس فتا تهران شکایتی مطرح نکرده‌اند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ تصریح کرد: با این وجود (عدم شکایت)، خواستیم که همکاران موضوع را به مراجع قضایی گزارش کنند تا مشخص شود که انجام این کار جرم محسوب می‌شود یا خیر.

وی خاطرنشان کرد: باید جرم‌ بودن این موضوع محرز شود و در صورتی که این کار مغایر قانون شناخته شود، پس از دستور مقام قضایی، نسبت به اقدام لازم و برخورد با گروه‌های مذکور اقدام می‌شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار