صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سروری: حداد عادل در انتخابات شرکت نمی‌کند

کد خبر: ۹۳۶۴۱۵
| |
3510 بازدید
پرویز سروری عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب از عدم کاندیداتوری غلامعلی حداد عادل در انتخابات آتی مجلس خبر داد.

به گزارش تسنیم، در شرایطی که پس از اعلام خبر ریاست غلامعلی حداد عادل بر شورای ائتلاف نیروهای انقلاب بسیاری وی را سرلیست گروه‌های انقلابی برای انتخابات آتی مجلس معرفی کردند، در روزهای اخیر گمانه‌زنی‌هایی در ارتباط با عدم کاندیداتوری رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی در انتخابات اسفند ماه شنیده شده است.

پرویز سروری عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در گفت‌وگو با تسنیم، درباره این گمانه‌زنی‌ها اظهار داشت: شخص دکتر حداد گفتند که در انتخابات پیش رو شرکت نمی‌کنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟