صفحه خبر لوگوبالا تابناک

صحبت‌های وزیر صهیونیست درباره حمله نظامی به غزه

وزیر انرژی رژیم صهیونیستی یکشنبه شب از اقدام نظامی گسترده علیه نوار غزه سخن به میان آورد.
کد خبر: ۹۳۴۶۵۰
| |
3926 بازدید

وزیر انرژی رژیم صهیونیستی یکشنبه شب پس از پایان جلسه کابینه امنیتی این رژیم از احتمال حمله نظامی گسترده به نوار غزه سخن گفت.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر به نقل از فلسطین الیوم، «یووال اشتاینز» در گفتگو با رادیو رژیم صهیونیستی گفت: اسرائیل باید قبل از حرکت به سمت حل و فصل، به عملیات نظامی گسترده ای در نوار غزه دست بزند.

وی افزود: اسرائیل به عملیات نظامی بزرگی در نوار غزه نیاز خواهد داشت و بعد از آن می توانیم با حماس به توافقی دست پیدا کنیم.

این مقام صهیونیست ادامه داد: اگر گزینه دیگری وجود نداشته باشد ما باید برای نابودی حاکمیت حماس نسبت به عملیات زمینی اقدام کنیم.

گفتنی است که جلسه کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی یکشنبه شب پس از ۴ ساعت رایزنی پایان یافت.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان