ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

توافق التحریری و شرکا برای حل مشکلات لبنان

رویترز گزارش داده که نخست‌وزیر لبنان برای انجام اقدامات اصلاحی با شرکای خود در دولت موافقت کرده است.
کد خبر: ۹۳۱۵۲۰
| |
3598 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از فارس، «سعد الحریری» نخست‌وزیر لبنان برای حل وضعیت فعلی لبنان که منجر به اعتراضات مردمی در این کشور شده، طرحی اقتصادی را پیشنهاد داده است و به گزارش شبکه خبری «ال‌بی سی»، احزاب لبنانی موافقت خود را با این طرح اعلام کردند.

خبرگزاری رویترز یکشنبه شب خبر داد که «سعد الحریری» نخست‌وزیر لبنان با شرکای خود در دولت این کشور بر سر انجام اقدامات اصلاحی موافقت کرد.

رویترز همچنین گزارش داد که دولت لبنان به ریاست الحریری احتمالا فردا (دوشنبه) نشستی را برای تصویب اقدامات اصلاحی برگزار می‌کند.

وبگاه لبنانی «اخبار الیوم»، مفاد ۲۴ گانه طرح الحریری را پیش‌تر اعلام کرده بود.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟