ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ثبت نام طرح ملی مسکن آغاز شد

کد خبر: ۹۱۹۸۳۳
| |
28666 بازدید
بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ثبت نام طرح ملی مسکن را آغاز کرد و در گام اول به صورت پایلوت در کرمان ثبت نام به عمل آمده است.

به گزارش تسنیم، چند روز قبل معاون مسکن بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با یادآوری این‌که دولت ساخت هزار واحد مسکونی برای تامین مسکن اقشار ضعیف را در دستور کار قرار دارد که از این تعداد ساخت ­۱۰۰ هزار واحد آن بر عهده بنیاد مسکن است، گفته بود: از تجربه مسکن مهر در این طرح استفاده کردیم و قبل از ساخت واحد‌های مسکونی اقدام به شناسایی مکان‌های دارای تقاضا کردیم به طوریکه تقاضا شناسایی شده است.

وی با بیان این‌که اوایل شهریور ثبت نام آزمایشی از شهر کرمان آغاز و بعد از ۱۰ روز استان‌های دیگر به آن اضافه می‌شود، یادآور شد: با توجه به توافقاتی که با بانک مسکن صورت گرفته ­متوسط تسهیلات تا ۷۵ میلیون تومان با سود ۱۸ درصد است این تسهیلات نیاز به سپرده گذاری ندارد و تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان نیز می‌رس.

وی با یادآوری این‌که در کنار این تسهیلات، وام جعاله نیز از سوی بانک مسکن پرداخت خواهد شد، تصریح کرد: متقاضیان باید در زمان اولیه هزینه جزیی پرداخت کنند و بعد از تایید نهایی وضعیت متقاضیان باید ۳۰ تا ۵۰ میلیون تومان در بانک مسکن سپرده گذاری کنند ­و دو دهک اول ­مانند ­اقشار کم درآمد که شامل افراد تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی هستند نیازی به آورده اولیه ندارند.

به گزارش تسنیم، پیگیر‌ها از بنیاد مسکن انقلاب حاکی از آن است که طبق وعده داده شده معاون مسکن این نهاد، ثبت نام در شهر کرمان به صورت پایلوت آغاز شده است. از سوی دیگر قرار است طی روز‌های اخیر با دستور رئیس‌جمهوری ساخت ۱۰۰ هزار مسکن در قالب طرح ملی تولید و عرضه آغاز شود.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار