بازدید 5515

موضوع رفراندوم نباید تخصصی یا اعتقادی باشد

عضو فراکسیون امید مجلس با یادآوری شفافیت اصل ۵۹ قانون اساسی و نحوه برگزاری همه‌پرسی، گفت: با توجه به موضوع می‌توان رفراندوم برگزار کرد البته موضوع‌ها نباید تخصصی و اعتقادی باشد.
کد خبر: ۹۱۸۸۸۱
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۱ 19 August 2019

علی مطهری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه‌ملت با یادآوری اصل 59 قانون اساسی درباره «رفراندوم»، گفت: بر اساس قانون موضوع رفراندوم باید به تصویب دو سوم نمایندگان مجلس شورای اسلامی برسد و پس از تایید مقام رهبری توسط وزارت کشور اجرا شود.

مسائل اعتقادی و ایدئولوژیک را نمی‌توان به رفراندوم گذاشت

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: «موضوع» رفراندوم از اهمیت فراوانی برخوردار است، برخی موضوعات تخصصی و غیرقابل نظرخواهی است بنابراین هر موضوعی را نمی‌توان به رفراندوم گذاشت به عنوان مثال مسائل اعتقادی و ایدئولوژیک را نمی‌توان به رفراندوم گذاشت.

لوایح چهارگانه موضوعات تخصصی هستند

مطهری یادآور شد: مسائل سیاسی، اقتصادی و برخی از مسائل اجتماعی که نظر مردم در تعیین تکلیف آن موثر باشد را می‌توان به رفراندوم گذاشت، البته برخی معتقدند که لوایح چهارگانه را باید به رفراندوم گذاشت در حالی که این لوایح موضوعات تخصصی هستند.

عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که آیا شرایط جامعه آماده برگزاری رفراندوم است، تاکید کرد: همه چیز به موضوعی که قرار است به رفراندوم گذاشته شود، بستگی دارد.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس