ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

سقوط مرگبار اتوبوس به درون کانال در هند

کد خبر: ۹۱۰۱۲۹
| |
6191 بازدید

سقوط یک اتوبوس با حدود ۵۰ مسافر به درون کانال آب در ایالت «اوتار پرادش» هند، حداقل ۲۹ کشته و چندین مجروج برجای گذاشته است.

به گزارش «تابناک» به نقل از اسپوتنیک، مقام‌ها و منابع رسانه‌ای در هند از سقوط مرگبار یک اتوبوس به درون کانال آب با ده‌ها کشته و مجروح خبر داده‌اند.

آنطور که رسانه‌های محلی در هند از قبیل «نیوز ۱۸» گزارش دادند، بامداد امروز راننده یک اتوبوس حین عبور از ایالت شمالی اوتار پرادش کنترل خودرو را از دست داد و اتوبوس به درون یک کانال آب سقوط کرد.

سقوط مرگبار اتوبوس به درون کانال در هند

سقوط این اتوبوس به درون کانال، حداقل ۲۹ کشته و چندین مجروح بر جا گذاشته است. گفته می‌شود که اتوبوس حامل حدود ۵۰ مسافر بوده است.

مقام‌های این ایالت هند ضمن اعزام نیروهای امدادی برای کمک به حادثه‌دیدگان سقوط اتوبوس، همدردی خود را با خانواده‌های قربانیان این سانحه اعلام کرده‌اند.

هر چند نیروهای امدادی در هند اعلام کردند که توانستند حداقل ۲۰ مسافر اتوبوس را نجات دهند اما گزارش‌ها نشان می‌دهد که حال ده‌ها مجروح این تصادف، وخیم است.

خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی درباره این سانحه نوشت: «هند دارای مرگبارترین جاده‌های جهان است و در این کشور سالانه حدود ۱۵۰ هزار نفر کشته و ۴۷۰ هزار مجروح می‌شوند. تقصیر اکثر تصادفات به گردن رانندگی بی‌ملاحظه، وضعیت بد جاده‌ها و خودروهای قدیمی انداخته می‌شود».

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار