صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مذاکرات فشرده سپاهان برای حفظ دو بازیکن کلیدی

کد خبر: ۹۰۸۴۷۰
| |
4213 بازدید

باشگاه سپاهان در تلاش است ۲ بازیکن خارجی اش را برای فصل جدید لیگ برتر حفظ کند.

به گزارش تابناک ورزشی، قرارداد کی‌روش استنلی و ولادیمیر کومان با باشگاه سپاهان به پایان رسیده و تکلیف این دو بازیکن هنوز برای جدایی یا ماندن مشخص نشده است. آخرین اخبار، اما حاکی از ان است که سپاهانی‌ها در حال انجام مذاکرات فشرده با این دو بازیکن هستند. این باشگاه برای حفظ کومان کار راحت‌تری در پیش دارد، این در حالی است که کی‌روش از چند تیم ایرانی و خارجی پیشنهاد‌های خوبی دریافت کرده است.

سپاهانی‌ها این روز‌ها در دو نوبت صبح و عصر تمرین می‌کنند. شاگردان امیر قلعه‌نویی صبح امروز (شنبه) هم یک جلسه تمرینی را پشت سر گذاشتند، علیرضا نقی‌زاده هافبک فصل گذشته تراکتورسازی هم که چند روز پیش با سپاهان قرارداد امضا کرد، امروز برای اولین بار در تمرین سپاهان حاضر شد.

سپاهانی‌ها روز جمعه راهی مشهد خواهند شد تا روز شنبه در یک بازی دوستانه برابر شهر خودرو قرار بگیرند. قرار است سپاهان بعد از این بازی روز یکشنبه عازم تهران شود تا اردویی هشت روزه را در کردان برگزار کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟