بازدید ۲۹۹۵
کد خبر: ۸۹۶۵۸۹
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۱ 04 May 2019

معاون دانشجویی دانشگاه تهران از نحوه سرویس‌دهی سلف‌های دانشگاهی به دانشجویان و نرخ غذا در ماه رمضان خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، حسن به نژاد معاون دانشجویی دانشگاه تهران درباره تغذیه دانشجویان در ماه رمضان در خوابگاه‌ها، اظهار کرد: دانشگاه‌ها برای وعده افطار، شام و سحری برنامه‌هایی را تدارک دیده‌اند تا دانشجویان بتوانند این ماه را به خوبی پشت سر بگذارند و دچار کمبود تغذیه نشوند؛ در مجموع سعی می‌کنیم موادی را برای دانشجویان در نظر بگیریم که نقص کمبود صبحانه را کامل کند.

وی بیان کرد: برای وعده افطاری دانشجویان شیر برنج، فرنی، حلیم، آش، نان و پنیر در نظر گرفتیم و سعی می‌کنیم لبنیات مورد نیاز دانشجویان تامین شود، همچنین خرما در کنار اقلام پروتئینی باید وجود داشته باشد چرا که خرما شامل موادی است که انرژی مورد نیاز افراد را برای فعالیت روزانه را تامین می‌کند و باعث می‌شود افراد بتوانند انرژی لازم برای امتحان دادن و فعالیت روزانه را کسب کنند.

دانشجویان باید بتوانند به خوبی یک روز کامل را روزه بگیرند

به نژاد ادامه داد: وعده افطاری به همراه شام همزمان به دانشجویان داده می‌شود و سحری در ساعات مشخصی بین دانشجویان توزیع می‌شود، سحری که مد نظر قرار می‌دهیم باید شامل مواد پروتئینی باشد که دانشجویان بتوانند به خوبی یک روز کامل را روزه بگیرند.

معاون دانشجویی دانشگاه تهران افزود: شام و سحری در ساعات مشخص طبق برنامه مصوب با حضور دانشجویان و کارشناسان تغذیه پخش می‌شود.

مبلغ وعده‌های غذایی درماه رمضان

وی با اشاره به هزینه کم تغذیه در ماه رمضان، گفت: هزینه تغذیه دانشجویان در ماه رمضان بیشتر از بودجه در نظر گرفته شده است که مبلغ آن حدود هزار یا هزار و ۲۰۰ تومان است، این مبلغ شاید فقط کفاف وعده افطاری را بدهد که با این شرایط وعده سحری و شام با یارانه دانشجویی وبدون هزینه خواهد بود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
خبرهای مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
برچسب منتخب
سند همکاری 25 ساله ایران و چین سوال از رئیس جمهور رمدسیویر واقعه مسجد گوهرشاد ایاصوفیه