صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

مهاجم اخراجی استقلال با عذرخواهی بخشیده شد

کد خبر: ۸۹۰۸۶۵
| |
4207 بازدید

مهاجم خاطی تیم فوتبال استقلال در تمرین امروز آبی‌پوشان شرکت کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، مهدی قائدی مهاجم جوان استقلال در بازی با سایپا به دلیل اینکه نامش در لیست 18 نفره قرار نگرفت، به نشانه اعتراض اردوی تیم را ترک کرد تا وینفرد شفر تصمیم به کنار گذاشته این بازیکن بگیرد. قائدی امروز پس از صحبت با سرمربی آلمانی آبی‌پوشان و عذرخواهی در جمع بازیکنان در تمرین شرکت کرد.

همچنین طارق همام که به دلیل مصدومیت تنها در یکی دو دیدار نیم فصل دوم بازی کرده، پس از مدت‌ها در تمرین استقلال آفتابی شد.تمرین تیم فوتبال استقلال برای آماده‌سازی دیدار با سپاهان، از ساعت 15:30 امروز (چهارشنبه) در زمین شماره دوی آزادی و پشت درهای بسته آغاز شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...