صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مخالف مجاز شدن مصرف «کانابیس» هستیم

کد خبر: ۸۸۴۶۱۵
| |
3086 بازدید

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر کشور اظهار داشت: بر خلاف برخی کشورها، ایران و روسیه با خرید و فروش کانابیس در حجم بالا مخالف هستند.

سردار مسعود زاهدیان رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر در نشست خبری فرماندهان انتظامی که صبح امروز برگزار شد در پاسخ به سوال خبرنگار مهر، مبنی بر حذف کانابیس از جدول چهارم مواد مخدر گفت: حذف حشیش از جدول چهارم مواد مخدر یکی از موضوعاتی است که در جلسه CNV قرار داده شده است و در جلسه‌ای که در مسکو برگزار شد مواضع آن در نظر گرفته و تصمیم بر این شد که حشیش از جدول چهارم مواد مخدر حذف شود.

وی افزود: کشورهای دیگر مشکلی با مصرف حشیش ندارند حتی بعضی از این کشورها علاقه مند به خرید و فروش حشیش در حجم بالا هستند اما ما بر اساس شرایط کشورمان با این موضوع مخالفت داریم و صلاح نمی‌دانیم مصرف این ماده در کشور مجاز باشد.

سردار زاهدیان اظهار کرد: در جلسه‌ای که قرار است در آینده در وین برگزار شود ایران و مسکو با خرید و فروش و مصرف آزادانه این ماده مخالفت خواهند کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار