بازدید 9977
۳

مصرف «شیرخشک» در لبنیات مجاز است؟

کد خبر: ۸۷۱۶۱۰
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۲ 21 January 2019

رئیس انجمن صنایع لبنی استان کرمانشاه گفت: مصرف شیرخشک در تولید لبنیات مجاز و قانونی است و هیچ تاثیری در کاهش کیفیت لبنیات ندارد.

به گزارش «تابناک»، سیدمهدی افخمی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به صحبت‌هایی که درباره مصرف شیرخشک در تولید انواع محصولات لبنی مطرح است، افزود: صنایع لبنی مجازند بخشی از مواد اولیه تولید محصولات لبنی را به شیر خشک اختصاص دهند.

وی با بیان اینکه شیرخشک هیچ تاثیری در کاهش کیفیت محصولات لبنی ندارد، اظهار کرد: البته برای تولید محصولات لبنی از شیر خشک به تنهایی استفاده نمی‌شود، بلکه شیرخشک به عنوان افزودنی مصرف می‌شود و برای قوام، کیفیت و شکل ظاهری محصول ضروری است.

رئیس انجمن صنایع لبنی استان کرمانشاه درباره میزان مصرف شیرخشک در تولید محصولات لبنی نیز عنوان کرد: درصد مصرف شیرخشک نسبت به شیر معمولی معمولا به قیمت این دو بستگی دارد و در شراط مختلف متفاوت است. البته به سلیقه بازار و خصوصا برای محصولات صادراتی به سلیقه بازار خارجی هم بستگی دارد.

وی خاطرنشان کرد: آنچه درباره مصرف شیرخشک نگرانی‌هایی ایجاد کرد، مربوط به ورود یک سری شیرخشک‌های چینی بی‌کیفیت به بازار از سمت عراق آن هم در سال‌های 83 و 84 بود که مرغوبیت لازم را نداشت.

رئیس انجمن صنایع لبنی استان کرمانشاه با بیان این‌که اکنون چند سال است که این شیرخشک‌های نامرغوب چینی دیگر در بازار دیده نمی‌شود، تاکید کرد: استفاده از شیر خشک‌های برند خارجی هیچ مشکلی برای محصولات لبنی ایجاد نمی‌کند و حتی معتقدم مصرف آن از برخی شیرهای بی‌کیفیت هم بهتر است.

به گفته افخمی، در کشورهایی که دامپروری توسعه یافته دارند و بیشتر از نیاز روزانه مردم شیر تولید می‌شود، مابقی این شیر به شیرخشک تبدیل شده تا امکان نگهداری بلندمدت‌تر آن وجود داشته باشد. این شیرخشک‌ها قابلیت تبدیل شدن مجدد به محصولات لبنی را نیز دارد.

رئیس انجمن صنایع لبنی استان کرمانشاه با بیان این‌که در برخی استان‌های کشور نیز که دامپروری آنها گسترش یافته و تولید شیر بیشتر شده واحدهای تولید شیرخشک داریم، گفت: از جمله این استان‌ها می‌توان به قزوین، البرز، خراسان، اصفهان و ... اشاره کرد.

وی با اشاره به این‌که مردم نباید به شایعات درباره مصرف شیرخشک در صنایع لبنی و کم شدن کیفیت توجه کنند، عنوان کرد: این شایعات هر از گاهی مطرح می‌شود و آرامش را از مردم می‌گیرد.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۳
مجاز است؟!
1- دستگاهی هست که چربی شیر رو جوری بگیره و بفهمه الان شیر تولیدی 1 درصد ، 1.5 درصد یا ....چربی داره؟ ما تو بسته بندیهامون از نظر وزنی تا 5 درصد اختلاف داریم حالا درصد شیر رو نیم درصد نیم درصد میتونیم تنظیم کنیم؟
2- علوفه دامی که با دلار 4 تومنی وارد میشه کارگر دامپروری هم که حقوقش مثل قبله تنها عامل شیرخشک میمونه که قطعا تمام لبنیات با شیر خشک و آب تولید میشه که قیمت دلار به این شدت و به این سرعت روی قیمت محصول اعمال میشه!

علی برکه الله
همه شير ها مزه شير خشك ميدن .
ای مردم ماست کارخانه ای نخورید.شیر خشک خارجی که به ماست میزنند.خطرناک است
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل