صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

زمان ثبت‌نام آزمون زبان دکتری پیام‌نور

کد خبر: ۸۶۶۷۶۳
| |
2723 بازدید

رئیس مرکز سنجش و آزمون دانشگاه پیام‌نور با اشاره به آغاز ثبت‌نام بیست‌وهفتمین دوره آزمون دکتری تخصصی این دانشگاه از ۲۲ دی‌ماه گفت: این دوره از آزمون سوم بهمن‌ماه برگزار می‌شود.

به گزارش دانشجو، بهنوش سلیم بهرامی رئیس مرکز سنجش و آزمون دانشگاه پیام نور با اشاره به جزئیات برگزاری آزمون زبان دکتری این دانشگاه گفت: بیست و هفتمین دوره آزمون زبان دکتری تخصصی (ETPNU) دانشگاه پیام نور بهمن ماه ۹۷ به صورت الکترونیکی در مراکز اصفهان، تبریز، تهران جنوب، شیراز و مشهد برگزار می‌شود.

وی با عنوان اینکه آزمون بیست و هفتمین دوره آزمون زبان دکتری تخصصی دانشگاه پیام نور سوم بهمن ماه سال جاری برگزار می‌شود، زمان دریافت کارت آزمون را از اول تا سوم بهمن ماه اعلام کرد.

سلیم بهرامی بیان کرد: هزینه ثبت نام در این دوره، مبلغ ۸۵۰ هزار ریال بوده که باید به صورت الکترونیکی در هنگام ثبت نام و از طریق سایت پرداخت شود و داوطلبان دقت داشته باشند که به هیچ وجه مبلغ ثبت نام را به صورت دستی و از طریق شعب پرداخت نکنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟