ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تصمیم سران قوا برای توسعه اشتغال

کد خبر: ۸۳۲۳۱۷
| |
4844 بازدید

شورای عالی هماهنگی اقتصادی یک میلیارد دلار اعتبار از صندوق توسعه ملی برای حفظ و توسعه اشتغال موجود در کشور اختصاص داد.

به گزارش ایرنا، در جلسه روز یکشنبه شورای عالی هماهنگی اقتصادی شورا که با حضور روسای قوای مقننه و قضاییه و به ریاست حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی تشکیل شد، اختصاص یک میلیارد دلار از منابع صندوق توسعه ملی برای حفظ و توسعه اشتغال مصوب شد.

تصمیم سران قوا برای توسعه اشتغال

اعتبار مذکور از سه طریق حمایت از واحدهای تولیدی فعال، بازسازی بافت های فرسوده شهری و نیز نوسازی ناوگان حمل و تقل شهری و بین شهری و با تعیین و تامین یارانه مربوط به سود تسهیلات بانکی برای تقویت سرمایه در گردش واحدهای متقاضی، برای حفظ و توسعه اشتغال موجود اختصاص خواهد یافت.

در این جلسه همچنین روسای قوای سه گانه پیشنهادها و راهکارهای نظارت قوی تر بانک مرکزی بر بانک ها و کنترل نقدینگی در مسیر ارتقای تولید داخلی و همچنین الزامات و راههای جدید مدیریت و تنظیم بازار را مورد بررسی قرار دادند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟