ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

واشنگتن مذاکره مستقیم با طالبان را رد کرد

کد خبر: ۸۲۷۰۹۵
| |
2865 بازدید
واشنگتن مذاکره مستقیم با طالبان را رد کرد

فرستاده ویژه آمریکا به جنوب آسیا گفت که هرگونه مذاکره صلح در افغانستان مستلزم حضور حکومت کابل است و ما هرگونه مذاکره مستقیم میان واشنگتن و طالبان را که خواسته این گروه بوده است، نمی پذیریم.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، «آلیس ولز» دوشنبه افزود: باید مذاکره میان دولت افغانستان و کابل انجام شود و ما هرگز جانشین هیچ طرفی نخواهیم شد.

فرستاده آمریکا به جنوب آسیا درباره جزئیات موضع گیری واشنگتن هم گفت: تنها می توانم اعلام کنم که ما آمادگی کامل داریم، تمامی طرف های درگیر در افغانستان را به پای میز مذاکره بکشانیم.

ولز باردیگر تاکید کرد، آمریکا به جای ملت و دولت افغانستان با طالبان مذاکره نخواهد کرد.

این اظهارات درحالی صورت می گیرد که «مایک پمپئو» وزیر امورخارجه آمریکا از توافق آتش بس اعلام شده از سوی رئیس جمهوری افغانستان با طالبان در ایام عید سعید قربان حمایت کرد و گفت که واشنگتن آمادگی کامل دارد مذاکره مستقیم میان طرف ها را تسهیل و از آن حمایت کند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟