ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

روسیه پنج پهپاد تروریست‌ها را سرنگون کرد

کد خبر: ۸۲۵۱۲۴
| |
3451 بازدید
روسیه پنج پهپاد تروریست‌ها را سرنگون کرد

رئیس مرکز آشتی طرف های درگیر در سوریه وابسته به وزارت دفاع این کشور اعلام کرد که پنج پهپاد ناشناس در نزدیکی پایگاه هوایی حمیمم در سوریه سرنگون شدند.

به گزارش ایرنا، آلکسی تسیگانکوف خاطرنشان کرد که در این حادثه به هیچ کس آسیبی وارد نشد و پایگاه هوایی حمیمم در شرایط عادی به فعالیت خود ادامه می دهد.

در روزهای اخیر موارد حمله پهپادهای تروریست ها به پایگاه هوایی روسیه در سوریه افزایش یافته است و در تمام موارد پهپادها با آتش پدافند هوایی پایگاه حمیمم سرنگون شدند.

روز گذشته نظامیان روس یک پهپاد تروریست ها را سرنگون کردند و در ماه اوت تعداد پهپادهای نابود شده به شش فروند رسید.

در ماه جولای گذشته نیز تعداد زیادی از پهپادهای تروریست ها در نزدیکی پایگاه حمیمم نابود شدند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟