بازدید 2180

20 درصد از کودکان دچار چاقی شکمی هستند

کد خبر: ۸۱۴۹۳۸
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۹ 09 July 2018

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه 20 درصد از کودکان دچار چاقی شکمی هستند، بیان کرد: زیرا در کودکان مصرف روغن، نمک، قند و شکر بیش از حد مجاز و مصرف میوه و سبزی و لبنیات کمتر از میزان لازم است.

به گزارش آنا، زهرا عبداللهی در کارگاه آموزشی و همایش یک روزه «بهبود تغذیه در جامعه نیروی انتظامی»، اظهار کرد: کمبود ویتامین D در بروز آسم و آلرژی، دیابت نوع 2، ام اس و انواع سرطان‌ها موثر است.

وی با اشاره به اینکه در زمینه ویتامین A، روی (Zn) و آهن نیز کمبودهایی در افراد جامعه مشاهده می‌شود، افزود: برای پیشگیری و کنترل اشکال مختلف سوء تغذیه، سه راهکار مکمل یاری، غنی سازی و تغییرات غذایی همزمان با هم در حال انجام است.

عبداللهی ادامه داد: مردم باید از مکمل‌های تولید داخل استفاده کنند، زیرا فرمولاسیون تولید آنها تحت نظر وزارت بهداشت است.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت معضل چاقی و اضافه وزن را یکی دیگر از مشکلات تغذیه‌ای جامعه برشمرد و گفت: در حال حاضر 60 درصد افراد زیر 18 سال کشور دچار این مشکل هستند، در حالی که در سال 1390 این میزان 50 درصد بود.

عبداللهی تصریح کرد: 20 درصد از کودکان دچار چاقی شکمی هستند، زیرا مصرف روغن، نمک، قند و شکر بیش از حد مجاز و مصرف میوه و سبزی و لبنیات کمتر از میزان لازم است.

وی ادامه داد: در زمینه کمبود ید و شیوع گواتر هم، با اقدامات انجام شده در کشور از 68 درصد در سال 1368 به کمتر از 5.6 درصد رسیده‌ایم.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار کرد: اولین ریسک فاکتور بیماری‌های غیر واگیر، الگوی غذایی و تغذیه نامناسب در کشور است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در سال 1380 بالغ بر 57 درصد علت مرگ و میرها، ابتلا به بیماری‌های غیر واگیر بوده که در سال 1390، این میزان به 76 درصد رسید که این مساله، یک معضل جهانی است.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
فریت بار
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# توماج صالحی # نمایشگاه کتاب # صادق زیباکلام # سیل # خداداد افشاریان
وب گردی