بازدید 5568
۲

هک مودم توسط کلاهبرداران برای کاربران تبعات دارد

کد خبر: ۸۰۹۸۲۶
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۳ 20 June 2018

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا گفت: بسیاری از کلاهبرداری های اینترنتی از طریق هک مودم های همراه و خانگی مردم انجام می شود و در نهایت صاحبان آن باید پاسخگوی مقامات قضایی باشند.

به گزارش ایرنا، سرهنگ علی نیک نفس افزود: کاربران اینترنتی برای جلوگیری از هک مودم های همراه و خانگی خود از سیستم رمز گذاری استفاده کنند و باید با ارتقاء امنیت سیستم های خود مانع از سوء استفاده کلاهبرداران به نام آنها شوند.

وی گفت: ناآگاهی کاربران اینترنتی نسبت به تامین اینترنت wifi موجب سوء استفاده مجرمانه از این فناوری شده به گونه ای که علاوه بر زیان های مادی، تبعات قانونی برای افراد به همراه خواهد داشت.

وی حسن اعتماد بیش از حد یا کم دقتی هموطنان را علت اصلی وقوع چنین جرایمی عنوان کرد و اظهار داشت: یکی از مواردی را که کاربران کمتر به آن توجه دارند انتخاب پسورد(رمزگذاری) مناسب برای مودم های وایرلس یا « ADSL» است.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا گفت: نداشتن اطلاعات کافی از نحوه استفاده صحیح از مودم های «ADSL» و انجام تنظیمات امنیتی دردسرهای زیادی را برای کاربران به وجود می آورد. مجرمان سایبری با بکارگیری و سوء استفاده از اکانت اینترنتی افراد مرتکب جرم می شوند در حالی که فرد قربانی باید در مقابل مقام قضایی پاسخگوی عملی باشد که آن را انجام نداده است.

این مقام انتظامی ادامه داد: کاربران و استفاده کنندگان از مودم های وایرلس و «ADSL» در قبال اکانت خود مسئول هستند و بنابراین کاربران باید در مورد امنیت wifi به نکاتی همچون استفاده از یک پسورد قوی (wpa) قوی و امن (ترکیبی از اعداد، حروف و علامت) و نیز استفاده از یک نام مستعار توجه داشته باشند.

سرهنگ نیک نفس گام دیگر افزایش امنیت مودم کاربران را مخفی سازی ssid یا به اصطلاح خاموش کردن ssid broadcasting عنوان کرد و گفت: کاربران می توانند در تنظیمات مربوط به وایرلس مودمشان این گزینه را پیدا کرده و با خاموش کردن این قابلیت نام مودم خود را از لیست وایرلس ها ناپدید کنند.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا از کاربران و شهروندان خواست در صورت مواجهه با موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس cyberpolice.ir بخش مرکز فوریت های سایبری لینک ثبت گزارشهای مردمی به پلیس فتا اعلام کنند.

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
خب اینکه یکی بیاد با مودم هک شده کار خلاف انجام بده چه ربطی به صاحب مودم داره؟
اینکه نامردیه!!!
جواب خدا رو چی میدن؟
حق و ناحق ظلم محسوب میشه
در ابتدا بهتر است جلوی انتشار و دانلود نرم افزارهای (هک مودم) که چندین سال است که به وفور در اینترنت یافت می شود را گرفت (باتوجه به اینکه اول شخص آسیب پذیر همان استفاده کننده از برنامه است) و حتی می توان به جای اینکه کاربر بی خبراز همه جا را مجرم دانست، فتا پیگیر همان افرادی باشد که از نرم افزار هک استفاده می کنند. بارها خود شاهد سایت هایی بوده ام که چنین نرم افزارهایی را جهت دانلود قرار داده اند چه ایرانی و چه خارجی. از طریق سایت فتا اطلاع رسانی کرده ام اما بسیار کم به آن توجه شده. ولی باتوجه به اینکه در طی یک دوسال اخیر نسل مودم های TD-LTE رومیزی اپراتورهای تلفن همراه گسترش یافته است، شاهد چنین سوء استفاده هایی بوده ایم و متاسفانه چنین خبرهای هشدار دهنده ای بسیار کم منتشر می شود.
برای مثال: برای رفع باگ wifi (تمامی مودم ها) که منجر به دسترسی کامل و امکان شنود اطلاعات از سوی هکر ها بود چه اقداماتی انجام صورت گرفت؟ درحالی که فتا یا سایر ارگان های محترم با ایجاد سایت هایی جهت آموزش های امنیتی، فایل های آپدیت مودم های موجود و... بیشترین کمک و راهنمایی می توانست انجام دهد که نشد.

باتشکر
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر