صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آنجلینا جولی در موصل

بازیگر و چهره سرشناس هالیوود برای پنجمین بار به موصل رفت.
کد خبر: ۸۰۸۹۷۵
| |
5193 بازدید

بازیگر و چهره سرشناس هالیوود برای پنجمین بار به موصل رفت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از وب سایت خبرگزاری رویترز ، آنجلینا جولی ستاره هالیوود به عنوان فرستاده سازمان ملل به منظور بازسازی موصل به عراق سفر کرده است.

این پنجمین باری است که آنجلینا جولی از زمان آغاز همکاری خود با کمیسیون عالی سازمان ملل در امور پناهجویان در سال ۲۰۰۱، به عراق سفر کرده است.

این ستاره هالیوود در جریان سفرش به موصل از مسجد «النوری» بازدید به عمل آورد؛ مسجدی که در آن ابوبکر البغدادی «خلافت» داعش را رسما اعلام کرد.

وی در مقابل خرابه‌های این مسجد، گفت‌: در جریان سال‌هایی که با کمیسیون عالی سازمان ملل در امور پناهجویان کار کرده‌ام، این بدترین نوع تخریبی است که دیده‌ام. این جا افراد همه چیز خود را از دست داده‌اند و خانه‌ها ویران شده‌اند. هیچ دسترسی دارویی برای کودکان وجود ندارد و افراد بسیاری از دسترسی به خدمات پایه و آب لوله‌کشی محروم هستند.

 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟