ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
عريقات:

اروپایی‌ها کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند

کد خبر: ۸۰۸۰۸۴
| |
3340 بازدید

صائب عریقات دبیر کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش فلسطین از کشورهای اروپایی خواست کشور فلسطین به پایتختی قدس را به رسمیت بشناسند.

به گزارش خبرگزاري صداوسيما به نقل از آناتولی از رام الله، صائب عریقات روز چهارشنبه در دیدار با فرناندو جنتیلینی فرستاده اتحادیه اروپا برای پیگیری روند صلح خاورمیانه از کشورهای اروپایی خواست کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند. عریقات در این دیدار اعمال تحریم های فراگیر و کامل بر ضد شهرک های صهیونیست نشین اسرائیل را خواستار شد.

دبیر کمیته اجرایی ساف همچنین بر ضرورت ارایه حمایت مالی از آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی ( آنروا ) تاکید کرد تا این سازمان بتواند به فعالیت خدمات رسانی خود به آوارگان فلسطینی ادامه بدهد.

دفتر عریقات به جزئیات بیشتری از محور گفتگوهای وی با فرستاده ویژه اتحادیه اروپا اشاره نکرد.

بر اساس بیانیه وزارت امور خارجه فلسطین، 135 کشور از مجموع 193 کشور در سراسر جهان به طور رسمی کشور فلسطین را به رسمیت می شناسند. در سه سال گذشته پارلمان های بیش از 10 کشور اروپایی از جمله یونان از دولت های خود خواسته اند کشور فلسطین را به رسیمت بشناسند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟