ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ارتباط گرمای جهانی با افزایش مقاومت آنتی بیوتیکی

کد خبر: ۸۰۱۸۲۱
| |
2000 بازدید

تحقیقات نشان می‌دهد افزایش دما موجب مقاومت آنتی بیوتیکی در شهرهای آمریکا شده است.

به گزارش ایسنا، تا کنون محققان این فرض را مطرح می‌کردند که مقاومت آنتی بیوتیکی در نتیجه سوء مصرف و تجویز بیش از حد آن است. هر چند نتایج یک بررسی جدید حاکی از آن است که تغییرات اقلیمی می‌تواند در این خصوص نقش داشته باشد.

محققان آمریکایی اظهار داشتند: تاثیرات آب و هوایی بر انواع بیماری‌های عفونی به طور فزاینده‌ای مورد تایید قرار گرفته اما تا کنون این اولین بار است که وضعیت اقلیمی در مقاومت آنتی بیوتیکی مقصر شناخته شده است.

محققان همچنین معتقدند رابطه بین مقاومت آنتی بیوتیکی و دما با گذشت زمان می‌تواند افزایش پیدا کند.

در این بررسی نمونه‌هایی از مقاومت آنتی بیوتیک به سه گونه باکتریایی شایع مورد ارزیابی قرار گرفت. زمانیکه محققان اطلاعات موجود را با الگوی آب و هوایی مقایسه کردند رابطه‌ای بین افزایش دمای محلی، تراکم جمعیت و مقاومت آنتی بیوتیکی مشاهده کردند.

به گفته محققان رشد جمعیت، افزایش دما و مقاومت آنتی بیوتیکی سه پدیده‌ای هستند که در حال حاضر در کره زمین در حال رخ دادن است.

به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، محققان معتقدند گرمای جهانی انتقال ارگانیسم‌های مقاوم به آنتی بیوتیک‌ را تسریع کرده و شرایطی را فراهم ساخته که ارگانیسم‌ها همزمان با تکامل و تکثیر مقاومت خود را حفظ کنند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟