صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مسمومیت ده‌ها نفر بر اثر مصرف قارچ سمی

کد خبر: ۷۹۸۰۸۰
| |
5086 بازدید
|
۱

سخنگوی اورژانس کشور گفت: از ابتدای اردیبهشت‌ماه تاکنون ده‌ها نفر بر اثر مصرف قارچ در مناطقی از شهر کرمانشاه دچار مسمومیت شدند که متأسفانه دو نفر از آنها جان خود را از دست دادند.

به گزارش فارس، مجتبی خالدی اظهار داشت: از ابتدای اردیبهشت ماه سال جاری تاکنون ده‌ها نفر از هموطنان در مناطق بیستون، ماهیدشت، کوزران و شهرک امام خمینی شهر کرمانشاه بر اثر مصرف قارچ دچار مسمومیت شده‌اند.

وی در خصوص تعداد این افراد گفت: 59 نفر از هموطنان دچار مسمومیت شدند که متأسفانه دو نفر از آنها جان خود را از دست دادند.

سخنگوی اورژانس کشور در پایان گفت: 9 نفر از این افراد در بیمارستان امام خمینی بستری هستند و 41 نفر دیگر ترخیص شده‌اند، همچنین 8 نفر نیز برای پیوند کبد به بیمارستان شیراز منتقل شده‌اند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Azerbaijan
|
۰۹:۵۹ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۱
مدت ها است منتظریم که بخش اصلی خبر هم مشخص شود آیا این قارچ ها را مردم از کوه و جنگل جمع آوری کرده بودند یا خریده بودند ولی کسی در این خصوص اطلاعاتی نمی دهد.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار