ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

فیگارو: جنگنده‌های فرانسه منتظر دستور برای حمله به سوریه هستند

روزنامه فیگارو اعلام کرد که جنگنده‌های فرانسوی در حالت آماده‌باش قرار دارند و منتظر دستور حمله به اهدافی در سوریه هستند.
کد خبر: ۷۸۹۳۰۳
| |
2481 بازدید

روزنامه فیگارو اعلام کرد که جنگنده‌های فرانسوی در حالت آماده‌باش قرار دارند و منتظر دستور حمله به اهدافی در سوریه هستند.

به گزارش ایسنا، روزنامه فیگارو نوشت: جنگنده‌های فرانسه در پایگاه نظامی "سنت دیزیه" در شمال شرق این کشور در حالت آماده‌باش و منتظر دستور مقامات برای حمله به اهدافی در سوریه هستند.

این روزنامه نوشت: فرماندهان ارتش فرانسه طرح‌های نظامی را به امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور این کشور ارائه کرده‌اند که در صورت حمله به سوریه از آن استفاده خواهند کرد.

فیگارو در ادامه نوشت: فرماندهان نظامی احتمال حمله یا حملاتی علیه نیروهای دولتی سوریه را بررسی می‌کنند. برنامه‌های مفصلی به ماکرون ارائه شده است.

اخیرا در پی انتشار گزارشات دروغین از سوی شورشیان سوری درباره حمله شیمیایی ارتش سوریه در شهر دوما واقع در غوطه شرقی دمشق، آمریکا تهدید کرده که سوریه را هدف قرار خواهد داد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟
آخرین اخبار