صفحه خبر لوگوبالا تابناک

دیدار «بن سلمان» با «بوش» پدر و پسر

کد خبر: ۷۸۸۰۸۸
| |
7867 بازدید
|
۲

ولیعهد عربستان در جریان سفر کنونی اش به آمریکا با «جرج بوش» پدر و پسر دیدار کرد.

به گزارش مهر به نقل از اسپوتنیک، محمد بن سلمان ولی عهد عربستان با «جرج بوش» پدر و پسر رؤسای اسبق آمریکا و همچنین «جیمز بیکر» وزیر خارجه اسبق این کشور در شهر هیوستن دیدار کرد.

خبرگزاری رسمی عربستان مطلبی درباره جزئیات این دیدارها منتشر نکرد. ولی عهد عربستان در جریان سفر کنونی اش به آمریکا با باراک اوباما رئیس جمهور سابق این کشور دیدار نکرده است.

بن سلمان از تاریخ ۱۹ مارس گذشته سفر خود را به آمریکا آغاز و با دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور در کنار تعدادی از مقامات آمریکایی دیدار کرده است.

وی هم چنین نشست‌هایی با مسئولان اقتصادی و سینمایی و تجار آمریکایی برگزار کرده است. قرار است بن سلمان بعد از پایان سفرش از آمریکا به فرانسه برود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۵ - ۱۳۹۷/۰۱/۱۹
بوی جنگ میاد
MOHSEN
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۱/۱۹
جنایت کاران جنگی کنار هم جمع شدند ....
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان