بازدید 38156
۳

گوشت و مرغ را تا چه زمانی در فریزر نگهداری کنیم؟

کد خبر: ۷۷۰۱۶۸
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۰ 01 February 2018
یک متخصص تغذیه گفت: گوشت قرمز را ۲۴ ساعت و مرغ را ۱۲ ساعت قبل از مصرف باید از فریزر خارج کرد و در مدت زمان محدود یک تا ۲ روز آن‌ها را مصرف کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، مرتضی صفوی متخصص تغذیه، درباره زمانی که می‌توان مواد غذایی منجمد را در فریزر نگهداری کرد، گفت: معمولا بهتر است ۲۴ ساعت قبل از مصرف، گوشت قرمز فریز شده را از فریزر خارج و در ظرف مخصوص فلزی در یخچال گذاشت تا به آرامی یخ آن آب شود و خون آبه گوشت که حاوی مواد مغذی است، از بین نرود.

وی با بیان اینکه گوشت مرغ نیز بهتر است ۱۲ ساعت، ماهی و میگو ۸ ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج شوند، افزود: نگهداری این مواد در یخچال در ظرف مخصوص پلاستیکی یا فلزی سبب شده تا از ورود مواد آلوده و بسیاری از میکروب‌ها جلوگیری شود.

صفوی خاطرنشان کرد: وجود دماسنج در فریزر ضروری است چراکه انواع گوشت را بر اساس اینکه قرار است چه مدت نگهداری شود، نشان می‌دهد به طور مثال گوشت قرمز را در ۱۸ تا ۲۰ درجه زیر صفر می‌توان در فریزر نگهداری کرد، اما کیفیت این گوشت به طور قابل توجهی پایین می‌آید.

این متخصص تغذیه ادامه داد: در دمای ۱۲ درجه زیر صفر می‌توان تا حدود ۶ ماه گوشت قرمز را در یخچال نگهداری کرد و اگر دما پایین‌تر از آن باشد به مرور زمان سبب به وجود آمدن کپک در گوشت شده و افراد مصرف کننده را مستعد بیماری‌های میکروبی می‌کند.

وی اضافه کرد: مدت ماندگاری گوشت‌ها متفاوت است به طور مثال مواد غذایی همچون گوشت کبابی و استیکی را تنها در مدت ۶ تا ۱۲ ماه، مرغ و بوقلمون قطعه شده ۴ تا ۱۲ ماه، اردک ۶ ماه و گوشت چرخ کرده، دل و جگر را تنها ۳ تا ۴ ماه می‌توان در فریزر با دمای مناسب نگهداری کرد.

صفوی تاکید کرد: البته این زمان به طور کلی برای شرایطی است که دمای فریزر ۱۸ درجه سانتی‌گراد زیر صفر باشد، گوشت خون‌آبه نداشته باشد و در کیسه نایلونی مناسب نگهداری شود که تماسی با هوا ندارد.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۳
به روی چشم اگر اونقدر توان مالی داشتیم که چند تا بخریم و مجبور به فریز کردن باشیم حتما به توصیه شما عمل میکنیم
اصلا فقر اجازه می دهد، اکثر خانوارهای جامعه توان خرید گوشت را داشته باشند و نگهداری کنند.
به نظرم گوشت قرمز برای داشتن فیزیک بدنی قوی و بنیه دار و عضله ساز بخصوص برای کوکان بسیار ضروریست اما متاسفانه مصرف ان بعلت گران بودن در ایران بسیار پایین است اگر شخصی یک تیکه استیک ابدار گوساله برای ناهار مصرف کند تا وعده بعدی گرسنه نخواهد شد و نیازی به پر کردن شکم با بیسکویت و .....ندارد در نتیجه شخص چاق نمیشود عدم مصرف گوشت قرمز باعث چاقی و پخمه بودن بدن فرد میشود در ایران بسیاری افراد چاق وجود دارند که
بعلت نخوردن غذای مقوی مثل گوشت قرمز مدام با مواد خوراکی غیر مقوی و سرشار از قند شکم خود را پر میکنند
برخی میگویند مصرف گوشت قرمز بد است اما استیک پر فروش ترین ساندویچ در امریکاست
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی