صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ترامپ امروز قدس را پایتخت رژیم‌اسرائیل اعلام می‌کند

کد خبر: ۷۵۲۸۲۴
| |
5400 بازدید

مسئولان آمریکایی فاش کردند که رئیس‌جمهوری آمریکا در سخنرانی قریب الوقوعی، قدس را به عنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت خواهد شناخت.

به گزارش ایسنا، به نقل از اسکای نیوز، مسئولان آمریکای فاش کردند که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا در سخنرانی امروز (چهارشنبه) خود قدس را به عنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت خواهد شناخت و در این سخنرانی همچنین از انتقال سفارت آمریکا از تل‌آویو به قدس خبر خواهد داد.

مسئولان تاکید کردند: اینکه ترامپ قدس را به عنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت خواهد شناخت "یک واقعیت تاریخی" است.

مسئولان خاطرنشان کردند: این اقدام ترامپ در راستای پایبندی به وعده خود و همچنین وعده‌ای است که روسای جمهور پیش از او داده بودند.

مسئولان آمریکایی تصریح کردند که ترامپ مساله مرزهای حاکمیتی اسرائیل در قدس را برای مذاکرات پیرامون حل و فصل نهایی باقی خواهد گذاشت.

آنها تاکید کردند: ترامپ به وزارت خارجه دستور خواهد داد تا روند انتقال سفارت آمریکا از تل‌آویو به قدس را آغاز کند.

مسئولان تصریح کردند: انتقال این سفارتخانه ممکن است چندین سال به طول بینجامد و رئیس‌جمهوری آمریکا جدول زمانی را برای آن تعیین نخواهد کرد.

رئیس‌جمهوری آمریکا به این مساله اشاره خواهد کرد که تاخیر در به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت اسرائیلی چیزی را برای روند صلح طی دو دهه محقق نساخته است.

طبق گفته مسئولان، ترامپ تاکید خواهد کرد که مقر سفارت آمریکا بخشی از هیچ روند صلحی نیست و مکان حضور سفارت آمریکا نه روند صلح را به تاخیر می‌اندازد و نه در آن تسهیل می‌بخشد.

از سوی دیگر، رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند که گروهی از نیروهای مارینز (تفنگداران دریایی) آمریکا به برخی از سفارتخانه‌ها در منطقه کمی قبل از اعلام تصمیم ترامپ پیرامون قدس اعزام شده‌اند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان