صفحه خبر لوگوبالا تابناک
بسته خبری «تابناک»؛

اقدام عجیب برخي نمايندگان مجلس/جزئیات وضعیت کروبی از زبان وزیر بهداشت/مشکل عجیب اموات در مناطق کردنشین/نظر طائب درباره حضور رئیسی در انتخابات

رصد‌خانه «تابناک»، خبرهایی برای مخاطبان آماده می‌کند که غیررسمی هستند یا اینکه کمتر از اهمیت خود، مورد توجه قرار می‌گیرند. تیترهایی مانند: وزیر بدون مخالف روحانی/تذکر در لفافه پورمختار به مطهری/انتقاد غول برره از خواننده پاپ/توضیحات احمدی‌نژاد درباره تخلف 7000 میلیاردی‌اش/آخرین دستور عجیب نعمت زاده برای برداشتن برجسب قیمت ها! و... رصد‌خانه امروز تابناک را تشکیل می‌دهند.
کد خبر: ۷۲۲۴۶۸
| |
44452 بازدید
تحولات در گذر است و خبر هیچ ‌گاه متوقف نخواهد شد؛ خبرهایی رسمی و ‌گاه غیر رسمی؛ خبرهایی که مورد توجه قرار می‌گیرد ‌یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند. رسانه‌های خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود، خبرهایی را برجسته می‌کنند و در مواردی هم از کنار آن می‌گذرند. اگر خبر‌ به‌ما‌هو خبر موضوعیت داشته باشد، وابستگی جناحی نباید در کمرنگ و پر رنگ منتقل کردن آن تأثیری داشته باشد. 

رصد‌خانه «تابناک»، جایی است که خبرهایی ‌گاه غیررسمی و ‌گاه اخباری که مورد توجه قرار نمی‌گیرد، ‌برای مخاطبان آماده می‌کند؛ خبرهایی که ‌گاه به ملاحظه جناح‌های سیاسی مورد توجه قرار نمی‌گیرند و ‌گاه به دلیل کم توجهی رسانه‌ها به حاشیه ‌می‌روند، ولی همین خبر‌ها، اخباری ‌هستند که مخاطبان را از پشت پرده جریانات سیاسی آگاه می‌کنند. 

در رصدخانه تیتر و خلاصه‌ای از مهم‌ترین اخباری که اطلاع از آن‌ها ممکن است برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد، در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد و اینک رصدخانه تابناک را می‌بینید. 


اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
بسته ویژه خبری