ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

افزایش شمار مسمومین نشت گاز کلر در دزفول

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: تعداد دقیق افراد مسموم شده بر اثر نشت گاز کلر در حادثه شنبه شب در این شهر 475 نفر بوده اند که اغلب دچار مشکل تنفسی و مسمومیت ناشی از استنشاق گاز کلر شدند.
کد خبر: ۷۲۱۰۹۱
| |
4382 بازدید
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: تعداد دقیق افراد مسموم شده بر اثر نشت گاز کلر در حادثه شنبه شب در این شهر 475 نفر بوده اند که اغلب دچار مشکل تنفسی و مسمومیت ناشی از استنشاق گاز کلر شدند.

به گزارش ایرنا، یوسف پریدار اظهار داشت: 320 نفر از این افراد مصدوم در بیمارستان های دزفول تحت درمان قرار گرفته و مابقی افرادی می باشند که در سایر مراکز درمانی این شهرستان مداوا شدند.

وی افزود: این آمار بر اساس تعداد افراد مراجعه کننده به بیمارستان ها ، درمانگاه ها و سایر مراکز درمانی سطح شهر دزفول از شنبه شب تا صبح روز یکشنبه جمع آوری شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول اظهار داشت: بیشتر این افراد مشکل جزیی تنفسی داشته که در همان دقایق اولیه مراجعه به بیمارستان ها و مراکز درمانی تحت درمان قرار گرفته و مرخص شدند.

وی گفت: کمتر از 10 درصد این افراد حدود 40 نفر همچنان در بیمارستان دزفول تحت مداوا می باشند که این افراد تا ساعاتی دیگر مرخص می شوند.

پریدار همچنین در خصوص مرگ مردی 50 ساله در دزفول نیز گفت: اظهار نظر در خصوص علت دقیق مرگ این فرد نیازمند کالبد شکافی است و نمی توان بدون بررسی پزشکی ، استنشاق گاز کلر را علت مرگ وی اعلام کرد.

نشت گاز کلر از انباری متروکه در اطراف میدان رودبند دزفول در شنبه شب موجب بروز مشکل برای شماری از شهروندان شد.
عملیات مهار آلودگی ناشی از انتشار گاز کلر در دزفول با بسیج نیروهای امدادی و آتش نشانی بیش از چهار ساعت به طول انجامید.

سیلندرهای گاز کلر صبح روز یکشنبه ار محل حادثه تخلیه شدند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟