ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

گورباچف: روابط روسیه و آمریکا در مرحله دشواری است

کد خبر: ۷۰۹۰۷۳
| |
2800 بازدید
گورباچف: روابط روسیه و آمریکا در مرحله دشواری استآخرین رهبر اتحاد جماهیر شوروی سابق گفت که روسیه و آمریکا باید عللی را که به بحران فعلی در روابط دوجانبه انجامیده است، درک کرده و به بررسی راهکارهای رفع آن بپردازند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، میخائیل گورباچف، آخرین رهبر اتحاد جماهیر شوروی سابق افزود که رابطه روسیه و آمریکا امروز مرحله دشوار یا حتی خطرناکی می‌گذراند.

با وجود این، او ابراز اطمینان کرد که دو کشور قادر به از سرگیری تعامل و همکاری‌های دوجانبه هستند.

گورباچف گفت: مسئولیت ما درک علل این بحران و راهکارهای رفع آن است که مطمئنم امکان‌پذیر خواهد بود و کشور ما بار دیگر قادر به رسیدن به مسیر همکاری و شراکت در آینده است.
 
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟