صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

شهادت یک جوان فلسطینی در شمال بیت المقدس

کد خبر: ۷۰۵۵۵۲
| |
3772 بازدید
شهادت یک جوان فلسطینی در شمال بیت المقدسنظامیان صهیونیست با شلیک گلوله به یک جوان فلسطینی در نزدیکی شهرک صهیونیست نشین «آدم» واقع در شهرک جلع در شمال بیت المقدس، وی را به شهادت رساندند.

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری فلسطین الیوم، این جوان به ادعای آن که قصد داشته است تا با سلاح سرد به نظامیان رژیم صهیونیستی آسیب بزند، کشته شده است.
 
براساس منابع رژیم صهیونیستی، هویت این جوان، «بهاء عماد سمیر الحرباوی» 23 ساله از منطقه عیزریه عنوان شده است.
 
در همین حال، مسئولان رژیم صهیونیستی روز سه شنبه با ساخت شهرک جدید در نزدیکی نابلس واقع در شمال کرانه باختری موافقت کردند که این اقدام با واکنش فلسطینیان مواجه شد.
 
اقدامات رژیم صهیونیستی درحالی صورت می گیرد که شورای امنیت سازمان ملل سوم دی ماه 95 قطعنامه‌ای را تصویب کرد که خواستار پایان دادن به شهرک سازی رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی می شد.
 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا