ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رشد خوب فروش خودرو در اروپا

جدیدترین آمار منتشر شده نشان داد در ماه مه فروش خودرو در اروپا رشد خوبی را ثبت کرده و به سطح پیش از بحران نزدیک شده است.
کد خبر: ۷۰۴۲۳۰
| |
5023 بازدید
جدیدترین آمار منتشر شده نشان داد در ماه مه فروش خودرو در اروپا رشد خوبی را ثبت کرده و به سطح پیش از بحران نزدیک شده است. 

به گزارش رویترز، سندیکای خودروسازان اروپا اعلام کرد در ماه مه فروش خودروهای سواری نو در اتحادیه اروپا و انجمن تجارت آزاد اروپا با رشد 7/ 7 درصدی رو به رو شده و به 43/ 1 میلیون دستگاه رسیده است. سندیکای خودروسازان اروپا در بیانیه‌ای اعلام کرد:«آمار فروش ماه مه نزدیک به آمار مه 2007 یعنی پیش از بحران اقتصادی است.» افزایش ماه مه در شرایطی روی داد که در ماه آوریل به‌دلیل کاهش دورقمی فروش در بریتانیا، فروش خودرو در اروپا افت کرد. سوزوکی و تویوتا پیشتاز رشد فروش در ماه مه بودند. 

فروش سوزوکی در اروپا 4/ 21 درصد جهش کرد و فروش تویوتا با رشد 6/ 19 درصدی رو به رو شد. فروش دایملر رشد 14 درصدی را تجربه کرد و فروش فیات‌کرایسلر 9/ 11 درصد افزایش یافت.

منبع: دنیای اقتصاد

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار