ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

کارشناس تسلیحات شیمیایی داعش کشته شد

کد خبر: ۶۸۷۱۶۵
| |
3485 بازدید

منابع امنیتی در استان نینوا از کشته شدن کارشناس تسلیحات شیمیایی داعش و پنج نفر از معاونانش خبر دادند.

به گزارش ایلنا به نقل از السومریه‌نیوز، منابع امنیتی عراق در استان نینوا اعلام کردند «عبدالعزیز الشیشانی» کارشناس تسلیحات شیمیایی گروه تروریستی داعش به همراه پنج نفر از معاونانش در یک انفجار کشته شدند.

این منابع امنیتی اعلام کردند این انفجار در یکی از مقرهای گروه تروریستی داعش در منطقه «۱۷ تموز» واقع در غرب موصل روی داده است.

بنابر گزارش‌های موجود، این انفجار زمانی روی داده است که الشیشانی و همراهانش در حال آماده‌سازی موشک با قابلیت حمل کلاهک شیمیایی بودند.

همچنین منابع امنیتی از کشته شدن طراح و مجری انفجار‌های داعش به نام «الابرش» که از وی به عنوان بزرگ‌ترین طراح و آماده کننده بمب‌های داعش نام‌ برده می‌شود، خبر دادند.

وی در منطقه «الدبه» و در حمله نیروهای امنیتی عراق کشته شده است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟