صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ذوق‌زدگی «نتانیاهو» از تجاوز آمریکا به سوریه

کد خبر: ۶۸۲۶۶۳
| |
6202 بازدید
|
۱
ذوق‌زدگی «نتانیاهو» از تجاوز آمریکا به سوریهتنها چند ساعت پس از حمله موشکی آمریکا به سوریه، دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با صدور بیانیه‌ای از این حمله اعلام حمایت کامل کرد.

به گزارش فارس، در حالی که فقط چند ساعت از حمله موشکی آمریکا به یک پایگاه هوایی سوریه در حمص می‌گذرد، دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با صدور بیانیه‌ای از این حمله استقبال کرد.

بر اساس گزارش شبکه «المیادین»، در این بیانیه آمده است: اسرائیل از تصمیم «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا کاملا حمایت می‌کند.

در دامه بیانیه مذکور ادعا شده است: ترامپ با حرف و عمل، پیامی قوی و روشن با این مضمون فرستاد که نمی‌توان استفاده از سلاح شیمیایی را تحمل کرد.

آمریکا در ساعت 3.45 دقیقه بامداد (به وقت محلی سوریه) امروز (جمعه) با 56 موشک، پایگاه هوایی «الشعیرات» در استان حمص را هدف قرار داد.
 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۶ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۸
سوريه بايد به منافع آمريكا در سرتاسر جهان هجمه كند
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟