ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ورود مجدد بمب‌افکن‌های روسیه به آسمان ایران

کد خبر: ۶۵۹۹۲۹
| |
14173 بازدید

وزارت دفاع روسیه خبر داد که بمب‌افکن‌های این کشور مجددا به مواضع داعش در سوریه حمله کردند. این بمب افکن‌ها از مرکزی در روسیه پرواز کرده و بعد از عبور از ایران به سوی عراق رفته‌اند.

به گزارش خبرگزاری آنا از پایگاه خبری المنار، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد: «شش فروند بمب‌افکن از نوع توپولوف 22 ام 3 از خاک روسیه به پرواز درآمدند و به مواضع داعش در استان دیرالزور سوریه حمله کردند.»

این بیانیه می‌افزاید: «بمب‌افکن‌های روسیه پس از برخاستن از پایگاه‌های هوایی روسیه، از فراز آسمان ایران و عراق عبور کردند و اهداف مشخصی را در استان دیرالزور هدف قرار دادند.»

به گزارش آنا، دو روز پیش نیز وزارت دفاع روسیه از پرواز جنگنده‌های روسی از فراز آسمان ایران و عراق و هدف قرار دادن مواضع داعش در استان دیرالزور سوریه خبر داده بود.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟