ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اوباما تحریم‌ها علیه روسیه را یکسال دیگر تمدید کرد

کد خبر: ۶۵۶۶۶۲
| |
3007 بازدید
باراک اوباما تحریم‌ها علیه روسیه را برای یک سال دیگر تمدید کرد.

به گزارش ایسنا از وستی، باراک اوباما، رییس جمهوری در حال کناره‌گیری آمریکا تحریم‌های آمریکا علیه روسیه را که از ماه مارس ٢٠١٤ میلادی وضع شده است برای یکسال دیگر تمدید کرد.

این تحریم‌ها در پی تنش سیاسی میان روسیه و اوکراین و تصمیم مسکو به ضمیمه کردن منطقه کریمه به خاک روسیه اتخاذ شده است و شامل شرکتهای روسی و اشخاص حقیقی در این کشور است.

اوباما همچنین در واپسین روزهای فعالیت سیاسی خود در مقام ریاست جمهوری آمریکا گفت: این تحریم‌ها پاسخی به تهدیدهای فوق‌العاده و غیر عادی برای امنیت ملی کشور از جانب روسیه است.

هرچند دونالد ترامپ، رئیس جمهور جدید آمریکا بر این عقیده است که اوباما با تحریم‌هایش در قبال حملات سایبری روسیه زیاده روی نکرده است اما احتمال دارد تا با روی کار آمدن وی، روابط روسیه و آمریکا بهبود یابد.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار