صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شیوع آنفلوانزا در برخی مرغداری‌های تهران

کد خبر: ۶۴۲۷۱۷
| |
4109 بازدید
سازمان جهانی بهداشت حیوانات از انتشار ویروس آنفلوانزای پرندگان از نوع اچ ۵ ان ۸ در برخی مرغداری های تهران خبر داد.

به گزارش تسنیم سازمان جهانی بهداشت حیوانات به نقل از گزارشی که وزارت جهادکشاورزی ایران منتشر کرده خبر از انتشار ویروس آنفلوانزای پرندگان از نوع اچ 5 ان 8 در برخی مرغداری های تهران داد.

شیوع این ویروس موجب تلف شدن حدود 5600 پرنده از کل حدود 283 هزار و 500 پرنده موجود در مرغداری های تهران شده است.

در گزارش وزارت جهادکشاورزی ایران آمده است: «بررسی های انجام شده پس از شیوع این ویروس برای یافتن منبع این آلودگی در جریان است تا علت گسترش و شیوع این ویروس کشف شود.»

ویروس «اچ 5 ان 8» هرگز در انسان مشاهده نشده، اما در طی هفته های گذشته پرندگان وحشی و مرغداری هایی در چند کشور اروپایی و همچنین در سرزمین های اشغالی فلسطین را آلوده کرده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟