صفحه خبر لوگوبالا تابناک

گزارش گاردین از متن ایمیل اخیر ظریف به جان کری

کد خبر: ۶۳۴۳۴۲
| |
9853 بازدید
روزنامه «گاردین» روز پنج‌شنبه مدعی شد به متن ایمیل‌هایی دست یافته که نشان می‌دهد وزیر خارجه ایران شخصاً از همتای آمریکایی‌ خود خواسته است مصر به مذاکرات لوزان در مورد سوریه دعوت شود.

به نوشته روزنامه جمهوری اسلامی، این ایمیل‌ها نشان می‌دهند که پس از آنکه «جان کری» وزیر خارجه آمریکا به «محمدجواد ظریف» پیشنهاد مذاکرات 6 جانبه در مورد سوریه را داد و نوشت: «ببینم که آیا عقلانیت می‌تواند خودی نشان دهد»، ظریف پاسخ داده: «چرا مصر هم نباشد؟»

به نوشته گاردین، ایران تنها زمانی حضور در مذاکرات لوزان را پذیرفته که با شرکت مصر و عراق که هر دو از دولت سوریه حمایت می‌کنند، موافقت شده است. تهران تلاش کرد تعداد کشورهای حامی دمشق با کشورهای حامی معارضین یعنی عربستان، قطر، ترکیه و آمریکا برابری کند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان