صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

شیخ علی سلمان ممنوع الملاقات شد

کد خبر: ۵۶۲۹۰۵
| |
12579 بازدید
مقامات رژیم آل خلیفه مانع برقراری تماس و ملاقات با شیخ علی سلمان دبیرکل جمعیت اسلامی الوفاق بحرین شدند.

همسر شیخ علی سلمان در گفتگو با شبکه تلویزیونی المنار گفت یکی از شخصیت‌های مخالف رژیم بحرین که در زندان به سر می‌برد با او تماس گرفته و تاکید کرده است شیخ سلمان از حقوق اولیه خود به عنوان یک زندانی محروم شده است.

خانم «علیاء رضی» گفت: این شخصیت مخالف که با شیخ سلمان در یک ساختمان زندانی است به من گفت مدیریت زندان مرکزی «الجو» دستور ممنوعیت تماس و ملاقات با شیخ سلمان را به علل نامعلوم اعلام نکرده است. همچنین مقامات زندان نگفته‌اند این ممنوعیت تا چه زمانی ادامه خواهد یافت. با توجه به تعطیلات آخر هفته، ما روز شنبه با مقامات زندان تماس می‌گیریم تا علت این اقدام را جویا شویم.

همسر دبیرکل جمعیت الوفاق برگزاری جلسات دادگاه شیخ سلمان را نیز صرفا حرکتی سیاسی برای فرار از زیر بار مسئولیت حل ریشه‌ای مشکل در بحرین توصیف کرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار