ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

«خودسوزی» تحت پوشش بیمه قرار گرفت

معاون رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه در جلسه آتی شورای عالی بیمه پیشنهاد بیمه شدن افرادی که خود سوزی می‌کنند، مطرح خواهد شد،گفت: این افراد هزینه‌های زیادی را برای خانواده‌های خود تحمیل می‌کنند.
کد خبر: ۵۳۱۰۳۱
| |
5146 بازدید
معاون رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه در جلسه آتی شورای عالی بیمه پیشنهاد بیمه شدن افرادی که خود سوزی می‌کنند، مطرح خواهد شد،گفت: این افراد هزینه‌های زیادی را برای خانواده‌های خود تحمیل می‌کنند.

 به گزارش فارس احمد میدری معاون رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با اشاره به پیشنهاد مطرح شده درخصوص پوشش بیمه‌ای افرادی که خودسوزی می‌کنند، اظهار داشت: این موضوع به شورای عالی بیمه انعکاس داده شده است و پیش‌بینی می شود در جلسه آتی شورای عالی بیمه مورد بررسی و کار کارشناسی قرار بگیرد.

وی تصریح کرد: کسانی که خودسوزی می‌کنند تا به امروز تحت پوشش خدمات بیمه‌ای قرار نگرفتند و این در حالی است که هزینه‌های بسیار سنگینی به خانواده‌های این افراد تحمیل می‌شود.

میدری اضافه کرد: عنوان می‌شود به دلیل اینکه این افراد با اراده خودشان دست به خودسوزی می‌زنند نبایستی به این افراد خدمات داده شود و تحت پوشش خدمات بیمه‌ای قرار بگیرند ولی اثبات شده کسانی که دست به خودسوزی می‌زنند دچار یک بیماری حاد و شدیدی هستند.

معاون رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطر نشان کرد: پیشنهاد ما این است کسانی که به صورت ارادی خودسوزی می‌کنند تحت پوشش بیمه قرارگیرند و بتوانیم هزینه‌های سنگین بوجود آمده را برای خانواده‌ها تامین کنیم تا در صورت زنده بودن فرد خانواده مشکلی را برای تامین هزینه‌های نداشته باشند.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار