صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

عفو برخی از متهمان گروه انحرافی

علاوه بر محکومین جریان فتنه، جمع دیگری از زندانیانی كه مورد عفو و رافت رهبر انقلاب قرار گرفتند، از نیروهای منسوب به جریان انحرافی بوده‌اند كه در نتیجه اتهاماتی در زندان بسر می‌بردند.
کد خبر: ۱۸۸۰۲۷
| |
10957 بازدید

 رهبر انقلاب در آستانه عید فطر و به پیشنهاد رئیس قوه قضاییه با عفو و تخفیف مجازات ۱۲۱۸ نفر از محكومان محاكم عمومی و انقلاب، سازمان تعزیرات حكومتی و سازمان قضایی نیروهای مسلح موافقت كردند.

به گزارش جهان، تعدادی از این عفو‌شدگان از محكومان آشوب‌ها و فتنه ۸۸ بودند كه آزادی آنان بیش از همه مورد توجه رسانه‌ها از جمله محافل جریان اپوزیسیون قرار گرفت.

بر پایه این گزارش، جمع دیگری از زندانیانی كه مورد عفو و رافت رهبر انقلاب قرار گرفتند، از نیروهای منسوب به جریان انحرافی بوده‌اند كه در نتیجه اتهاماتی در زندان بسر می‌بردند.

برخلاف زندانیان آزاد شده فتنه ۸۸ كه اسامی و مشخصات آنان بلافاصله در منابع خبری منتشر شد، اطلاعات دقیقی درباره مشخصات و عناوین عفو‌شدگان جریان انحرافی و جایگاه آنان نزد سران این جریان در دست نیست.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...