صفحه خبر لوگوبالا تابناک

سکوت سنتکام پس از ۱۳ شب درگیری پیاپی!

طی ۱۳ شب گذشته، سنتکام در پلتفرم ایکس (توییتر سابق) اعلام کرده بود که به اهداف نظامی در ایران حمله می‌کند. اما در ساعات روز جمعه به وقت منطقه شرقی (ایالات متحده)، چنین اعلامیه‌ای منتشر نشد. مقر سنتکام در تامپا، فلوریدا قرار دارد که بر اساس ساعت منطقه شرقی فعالیت می‌کند.
کد خبر: ۱۳۸۶۳۸۸
| |
2947 بازدید
|
۲
گزارش سنتکام

سی‌ان‌ان نوشت: فرماندهی مرکزی ایالات متحده (سنتکام) روز جمعه اعلام نکرد که حملاتی را علیه ایران انجام داده است، در حالی که نزدیک به دو هفته بود که به‌طور روزانه به این کشور حمله می‌کرد.

به گزارش تابناک به نقل از انتخاب، طی ۱۳ شب گذشته، سنتکام در پلتفرم ایکس (توییتر سابق) اعلام کرده بود که به اهداف نظامی در ایران حمله می‌کند. اما در ساعات روز جمعه به وقت منطقه شرقی (ایالات متحده)، چنین اعلامیه‌ای منتشر نشد. مقر سنتکام در تامپا، فلوریدا قرار دارد که بر اساس ساعت منطقه شرقی فعالیت می‌کند.

مشخص نیست که آیا این امر به دلیل عدم اقدام نظامی سنتکام علیه ایران در روز جمعه بوده است یا خیر. 

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی:
انتشار یافته: ۲
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۱ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۳
سکوت قبل از طوفان
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۳ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۳
شاید هم پالس مذاکرات جدید